Update m.b.t. slotfeest

3 november 2022Jordy Boutier

Zoals je wellicht al hebt gezien is de inschrijving gesloten om deel te nemen aan het slotfeest van V.V. Leidsche Boys. Ik vind het daarom tijd om even een update te geven. Op de achtergrond krijgt de gehele organisatie van het feest steeds meer oren en ogen. Hieronder per item even een update.

Datum en tijd

Wij hebben getracht om het slotfeest te laten plaatsvinden op 11 maart 2023. Helaas is dit niet mogelijk gebleken. De einddatum staat nu vast en is bepaald op zaterdag 25 maart 2023. Het slotstuk zal van start gaan om 19:00 en de laatste ronde wordt geschonken om 01:00.

Locatie

Het zoeken van een geschikte locatie was niet makkelijk. Aanvankelijk wilde wij het slotstuk als volgt invullen. Locatie bij een voetbalvereniging, zodat in de middag het gehele gezin kan komen. Voor de kinderen had er dan voldoende gelegenheid geweest te spelen d.m.v. springkussens, entertainment, suikerspin etc. De middag hadden we graag ingevuld met een grote BBQ waarna we over zouden gaan naar het feest. Door jullie overweldigende enthousiasme hebben jullie ons met een probleem opgezadeld. Nadat wij het inschrijfformulier online hadden gezet waren er binnen een week maar liefst 350 aanmeldingen. En dan kom je simpelweg in de knel. Want welke voetbalvereniging kan zoveel mensen herbergen? Natuurlijk kan je werken met een grote tent. Alleen budget-technisch was dat niet haalbaar. We hebben zelfs nog gekeken naar de 3 oktoberhal. De kosten die de Gemeente Leiden hiervoor vroeg waren dusdanig hoog dat dit ook geen optie was.

Wij hebben vervolgens het besluit moeten nemen het middagprogramma te schrappen. Helaas dus geen slotfeest voor onze kids. Hoe spijtig ook, maar het zij zo.

Door de grote belangstelling wordt je vervolgens wel beperkt in de keuze qua locatie. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op Scheltema te Leiden. Een aantal van onze commissieleden is zo een 2 weken geleden aldaar op bezoek geweest. Het statige pand, maar vooral de warmte die er rondhangt in het gebouw is passend bij wat Leidsche Boys was. Daarbij is de locatie centraal gelegen en in het hartje centrum.

Wij zijn enorm blij en trots dat we mogen zeggen dat ons slotfeest gehouden zal worden in Scheltema Leiden!

Ik heb nog geen mail gehad? Wanneer hoor ik of ik welkom ben?

Een veelgehoorde en tevens terechte vraag. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Maar liefst 418 mensen hebben zich aangemeld voor het slotfeest. Een voorwaarde was dat je minimaal 1 jaar lid bent geweest bij Leidsche Boys, of bijvoorbeeld vrijwilliger (of langdurig barhanger) bent geweest. Volgende week vergaderen wij met de commissie en zullen zonodig wat namen doorstrepen. Wij verwachten binnen nu en 2 weken de uitnodigingen de deur uit te doen waarmee je officieel tickets kunt kopen.

Tickets kopen? Het is toch gratis?

Wij hebben als commissie slechts 1 doel; een onvergetelijk en gezellig slotfeest organiseren. Om het slotfeest onvergetelijk te maken hebben wij diverse kostenposten. De locatie hoeft niet betaalt te worden. Maar wel andere zaken, zoals:

 • Een bewaakte garderobe
 • Beveiliging aan de deur
 • Een podium, geluidsset en verlichting wat afgestemd is op zo een 300 – 500 bezoekers
 • Entertainment (zangers, DJ)
 • Bitterballen en hapjes
 • etc etc etc.

Derhalve is het voor ons niet mogelijk om het slotfeest kosteloos te verzorgen. Er zal een relatief kleine bijdrage worden gevraagd waarvan de hoogte volgende week wordt bepaalt. Uiteraard proberen wij er wel voor te zorgen dat er wat consumpties inclusief zijn in de entreeprijs. Maar keiharde garanties kunnen wij daarvoor nu nog niet geven.

Wij rekenen op je begrip omtrent het standpunt om een entreeprijs te vragen!

Ik heb me nog niet aangemeld! Wat nu?

Wij hebben via diverse kanalen meermaals een oproep gedaan om jezelf in te schrijven. Desalniettemin kan het zijn dat je om welke reden dan ook de boot hebt gemist. Neem in dat geval even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik wat doen om jullie te helpen?

Ja! Wij zijn van plan om meerdere schermen door het complex van Scheltema neer te zetten. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar als u foto’s, video’s of (ingescande) krantenknipsels heeft; stuurt u dit s.v.p. toe door dit naar info@vvleidscheboys.nl te mailen!

Leidsche Boys op Unity.TV

Vorige week is Jordy Boutier geïnterviewd door Unity.TV over Leidsche Boys en het slotfeest. Bekijk de opname hieronder:

Tot zover deze update. Een volgende update volgt binnen nu en 2 weken als er meer bekend is rondom de ticketverkoop.

2 reacties

 • Rowena Colpa

  2 personen.

 • Goed bezig mannen , maar helaas heb ik ook nog geen mail gehad van jullie …. Als ik julie ergens mee kan helpen mail of bel me maar 06-54642261

  Mvg ,
  Stephan dijkstra

Plaats een reactie