Schrijf je in voor 1 november 2022!

17 september 2022Jordy Boutier

Menig mens heeft zich inmiddels aangemeld voor het slotfeest van ons Leidsche Boys. Waar wij eerder hebben gevraagd het aantal kinderen op te geven, is deze optie nu verwijderd. Dit naar aanleiding van een vergadering die op donderdag 15 september jongstleden heeft plaatsgevonden. Helaas is het niet mogelijk gebleken een locatie te vinden waarbij er ook ruimte is voor kinderen (denk dan aan springkussens e.d.). Derhalve hebben wij ervoor gekozen ons nu te richten op een avondprogramma.

Uiteraard ben je van harte welkom met je partner!

In verband met de vele voorbereidingen die nog getroffen moeten worden hebben wij een einddatum bepaald voor het inschrijven. Inschrijven voor het eindfeest kan tot 1 november 2022. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om jezelf aan te melden.

Hierbij wil ik dan ook een dringend beroep doen om dit bericht zoveel als mogelijk te verspreiden, zodat een ieder de kans krijgt om het slotfeest bij te wonen. Uiteraard moet je wel lid zijn geweest en een inschrijving is nog niet definitief een uitnodiging.

In de eerste week van november zitten wij wederom om tafel en volgen op korte termijn definitieve bevestigingen per e-mail inclusief een link om te betalen. In verband met de beperkte middelen kunnen wij het slotfeest helaas niet kosteloos verzorgen.

Mocht je je nog niet hebben aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk!

7 reacties

Plaats een reactie